sippa

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Gabriella - 6 augusti 2010 11:15

 

Bättre förebilder kan Gaia inte få.   


Nu har Luleå kalaset startat. Igår under invigningen träffade jag Angelica och vi "socialträna vovvarna". Vi träffade även Bella som joina oss. Först var det tänkt att bara Gaia skulle komma med, men då tyckte jag att Colleen som älskar att få vara med och vara ute skulle få komma också. Vi var ju trots allt två personer. Och när vi skulle åka var Sippan så glad och gav mig den där förväntansfulla blicken som man bara inte kan säga nej till. Så det slutate med att dem alla tre fick följa med.


Gaia är ju trots allt bara en liten valp, så vi höll oss  lite i utkanten av själva festivalen och dem högljudda ljuden. Sippan och Colleen skötte sig såklart som dem proffs dem är. Och även Gaia var superduktig. När vi stod still och pratade så var det svårt att tro att vi var mitt inne i stan under alla festligheter när man tittade på hundarna. Alla tre låg ner eller satt och var hur coola som helst, vi hade lika gärna kunnat vara hemma på våran gård. Till och med när några jaktplan flög förbi väldigt lågt, med ett hiskeligt ljud var vovvarna mycket duktiga. Tur för oss så försvann dem snabbt.


När vi väntade på bussen kom en full gubbe som inte var riktigt hundra. Han ville ju självklart klappa hundarna och dumma Sippan blev ju glad och viftade på svansen, även Colleen försökte att sno till sig uppmärksamheten. Många hundar gillar inte folk som är påverkade. Men nej då, mina hundar verkade inte fatta det, bara Gaia var lite misstänksam. Han verkade alldrig vilja gå så jag sa åt honom att han inte fick klappa dem nå mer och då peka han bara på Sippan som viftade på svansen och sa att hon gillade att bli klappad. Till slut med lite hjälp fick vi iväg honom och polisen grep han. Hehe, rätt åt han. Det här var första gången Gaia fick åka buss och hon tyckte att det var lite läskigt att gå in, men väl inne sov hon bara.


Bells och Angie, det var jättekul att träffa er.    


Puss på dig. Gaia var lite försiktig i början, men sedan blev hon och Angie bra kompisar.

 

Snygg mamma.

 

Presentation

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards