sippa

Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Gabriella - 28 augusti 2010 22:52

Jag, Gaia och min kusin Alicia for till Stockholm under en dag för att träffa Louie (Zeus) och för att miljöträna Gaia. Vi träffade Louie och hans familj vid tågstationen och åkte därifrån med tunnelbana till Zinkensdamm där vi letade efter en hundrastgård. Först när Gaia och Louie träffades blev han lite förvånad och rädd för Gaia var då väldigt framåt. När dem fått lukta lite så blev han mindre blyg och dem var väldigt jobbiga att gå med i kopplen, för dem ville bara till varandra. När vi kom till hundrastgården fick dem leka av sig och jag hade lite tid att prata med Louies matte.


Efter ett tag kom även Ruffa, Gaia och Louies kusin dit med sin matte och husse. det blev mycket prat med dem också och Ruffa var då väldigt fin med trevligt temperament. Hon blev lite besviken över att valparna inte ville leka med henne, men dem var så trötta att dem inte orkade.


Sedan begav vi oss mot Hornsgatan där vi gick för att träna valparna bland lite mer folk och det gick väldigt bra. Vi hittade också en pizzeria där vi åt mat och våra duktiga valpar låg och sov under bordet, utan att oroas av allt passerandes folk, bilar och annat. Sedan hade vi inte någon mer tid, utan vi var tvugna att åka tillbaka till Falköping.

Michelle och ni andra, det var jättekul att träffa er.


Louie är en sådan glad kille. Han är till vänster och Gaia till höger.

 

Louie med sin familj + Gaia, pappan hade inte hunnit komma när bilden togs.

  Louie, Louie, Louie

     


En fin bild blev det på Ruffa

 

Och en söt liten Gaia

 

Gaia · Zeus
Av Gabriella - 28 augusti 2010 21:51

Idag har barbetträffen i Luleå varit. Jag tycker att vi har haft en väldigt trevlig dag. Det bjöds på fika och en kvinna som heter Yvonne som är shäferägare och aktiv inom brukshundklubben var med och föreläste om allmänlydnad. Det var väldigt bra och hon demonstrerade också ett uppletande med sin hund. Uppletande är när hunden letar rätt på olika föremål i en vallad ruta och lämnar dem till ägaren. Vi tränade även på inkallning med störmoment. Först ut var Tindra som var superduktig och visade hur det ska se ut och sedan fick resten prova på.


Gunilla berättade om pälsvård med Tindra. Hon gav oss bra råd och tips och svarade på frågor. Vi fick även gå på en tipsrunda som Carola gjort. I slutet så hade vi prisutdelning där vi fått sponsring från hund och katt, djursjukhuset i gammelstad och något annat ställe. Det var väldigt fina priser vi fått.


Tre till av Colleens valpar kom dit och det var väldigt kul att träffa dem. Det var Chloris, Nelson och Rufus. Alla fyra valpar skötte sig jättefint. När dem fick så busade dem som galna med varandra och när dem skulle vara stilla så var dem lugna och tysta. Det var så klart jättekul att träffa alla andra barbeter också.


Stort tack till Gunilla, Gunnar, Carola och Yvonne som har sett till att det har blivit en sådan bra dag.


Colleen med bebisarna, Rufus, Chloris, Gaia och Nelson. Idag blir dem 4 månader.

 

Gunilla berättar om pälsvård, på bordet har hon Tindra som var så duktig, Tindra visade även hur en inkallning ska se ut.

 


Rufus och Nelson,   Rufus,   Chloris

     




12 veckors valpen Sookie, Lisa och Leo

     

Ebba, Zidane och Betty

     


Det blev ganska många, vilket var mycket kul.

     

Det kan hända att jag har skrivit fel på något namn, men jag tror att allt blev rätt.

Presentation

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards