sippa

Alla inlägg den 5 april 2012

Av Gabriella - 5 april 2012 21:34

Vi har tränat på att åka bil, vilket går superbra. Igår fick valparna vara i bilen i en bur två och två. Då startade jag bara bilen, lät den brumma lite och så var det klart. Småttingarna var såååå duktiga. Det var någon som pep lite, men dem var hur lugna som helst. Idag fick dem åka på en liten runda runt "stora" kvarteret med andra ord runt tre kvarter. Även nu var dem lugna och jätteduktiga. En valp pep lite, vet inte vilken för det var svårt att se. Den här gången fixa vi en till bur så dem kunde åka alla samtidigt.


Dagligen får dem komma ut i hela huset. Det går inte att hålla dem endast i valprummet för dem vill ut och utforska världen. Jag tar även upp dem ur sin grop "valphage" så dem får springa runt fritt på gården. Lite försiktigt får dem ta det för det finns djupa fotspår lite var stans och går det för fort så fälls dem av det. Idag fick Colleen ett busryck och härja runt som en galning på gården. Det gick lite för fort för valparna och det slutade med att alla satt och tittade på henne. Numera då jag ropar "valparna" så är Gaia först med att komma. Hon kanske kommer ihåg valptiden då hon lystrade till just det ordet.


Constance (ljusblå)

 


Chessi (blå)

     


Cinnamon (lila), på bilden till höger är pojkarna Cinnamon (lila) och Chomper (grön). Man ser tydligt att Chomper får lockigare päls än Cinnamon.

     


Cardento (vit)

   


       

Av Gabriella - 5 april 2012 21:23

Valparna gillar "Somewhere over the rainbow" med Bob Marley, "Kiss me" med Sixpence none the richer är rätt så bra den med. Rock tycker dem då inte om. Det är rosa tik (Nordic Breeze Celandine Rivergirl) och ljusblå tik (Nordic Breeze Constance Rivergirl) som leker med min mobil.

Presentation

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards